Nieuws

11-05-2020

We're back in business!

Beste klanten,

Ons land lag de afgelopen weken stil door het coronavirus covid-19. Wij zijn blij dat we onze activiteiten terug mogen hernemen en zijn er klaar voor om dit op een zo veilig en vlot mogelijke manier te doen!

Vanaf 11 mei zullen wij alle activiteiten op het terrein hervatten en ons kantoor heropenen. Bij al onze diensten zullen de regels inzake social distancing en de hygiëne uiteraard worden nageleefd.

Via de link hierna, vindt u een info-filmpje terug welke voorzorgs- en beschermingsmaatregelen wij als vastgoedmakelaar zullen nemen om iedere bezichtiging zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen: https://bit.ly/3aVthEm

Wij zullen er als kantoor zelf voor zorgen dat iedere klant bij bezichtiging of bij fysieke waardebepaling, een goed aansluitend en herbruikbaar mondmasker van ons zal ontvangen! Ook de voorschriften die vertellen hoe dit mondmasker zo duurzaam en kwalitatief mogelijk kan worden gebruikt, zullen aan de klant worden meegegeven.

Wij zetten de veiligheid en gezondheid van eenieder waar wij mee in contact komen op de eerste plaats. Het blijven rare tijden voor ons allemaal, maar dit virus zal ons niet klein krijgen.

Stay safe & healthy !