OUDSBERGEN

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Oudsbergen

Wonen in de gemeente Oudsbergen

Wat zijn de troeven van de gemeente Oudsbergen en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Betaalbaar wonen 

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa, appartement, studio, penthouse: het vastgoedaanbod in Oudsbergen (voorheen Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode) is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Oudsbergen in groot aanbod terug. 

Een gemeente die veel te bieden heeft

Groen en ontspanning

Wandelen of fietsen in de valleien van de Abeek, Bosbeek en Itterbeek betekent getrakteerd worden door bossen, vennen en zandduinen met een mooi uitzicht. Met de kids kan je dan weer genieten van een beklimming op de Oudsberg, een huifkartocht of spelen in het Joekelbos (12 ha ingericht speelbos). Echte sportievelingen kunnen in de Duinengordel dan weer genieten van uitgestrekte mountainbike-routes. Ook paardenliefhebbers kunnen in Oudsbergen terecht: denk aan het hippisch evenementencentrum 'SenTower Park', de paardendoorwaadplaats in het deelgebied Duinengordel en het Orshof gekend voor zijn unieke locatie en totaalbeleving met paarden. In Opglabbeek vind je verder ook het waterparadijs 'Wilhelm Tell' met buiten- en binnenspeeltuin waar de kids zich zeker zullen uitleven. Genieten van een heerlijke boekweitpannekoek, ijsje of natuurproducten kan in de Tievishoeve.

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Oudsbergen? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Oudsbergen en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !