ZONHOVEN

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Zonhoven

Wonen in de gemeente Zonhoven

Wat zijn de troeven van de gemeente Zonhoven en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Ruim aanbod

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Zonhoven is zeer divers en ruim!

Een gezellige, centraal gelegen gemeente

Zonhoven is gelegen tussen de Limburgse steden Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en Genk en is een ideale uitvalsbasis.

Groen en ontspanning

Langs startpunten zoals "De Teut" en "Platwijers", betreed je natuurgebied "De Wijers" waar je in alle rust kan genieten van een uniek waterlandschap en wandelparadijs en op een uniek zicht wordt getrakteerd vanuit de 15 meter hoge uitkijkkoren. In openluchtsportcentrum "De Basvelden' kan jong en oud terecht om een resem aan sporten uit te oefenen! Een bezoek brengen aan het merkwaardige kasteel Vogelsanck of wijndomein Sassenbroek is ook altijd de moeite waard. De kleinsten kunnen dan weer op zoek gaan naar nieuwsgierige heksje 'Lotje' in het wandelpark ‘Den Dijk’. 

Leven

Kies je voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je graag met het bruisende dorpsleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Zonhoven. In het centrum vind je de nodige voorzieningen binnen handbereik en daarbuiten betreed je vaak een oase aan rust. 

Momentum Vasgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Zonhoven? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Zonhoven en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !