Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

Momentum Vastgoed is een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de Limburgse vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor en door deze ingrediënten te mixen, weten wij "momentum" te creeëren rond ieder onroerend goed.

De bezielers van dit vastgoedkantoor weten u als geen ander wegwijs te maken en te begeleiden in het inmiddels complexe vastgoedlandschap.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsvastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer en heeft u nood aan een aankoopmakelaar of vastgoedcoach? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies? 

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Wijzelf behandelen ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak van A tot Z, zonder tussenpersonen en dit altijd met de puntjes op de i.
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend voor al uw vragen en wij helpen u graag verder! 

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

Nieuws

Momentum_Vastgoed__Hasselt__Genk__Diepenbeek__immo__vastgoedmakelaar__vastgoedkantoor__gratis_schatt
16-02-2021
BIG NEWS !
Ook in 2021 zijn wij helemaal klaar voor een hands-on en no-nonsense jaar! Klaar voor 'the next step' en om meer momentum te creëren, dit met een aangekocht bedrijfspand voor Momentum Vastgoed in Hasselt! To be continued…
21-12-2020
Verlofperiode
Beste klant, ons kantoor zal gesloten zijn van 24/12 t.e.m. 03/01. Wij blijven evenwel bereikbaar per mail. Wij wensen u een zalig, warme kerst en een gezond en buitengewoon ‘normaal’ 2021 ! Team Momentum Vastgoed
03-10-2020
“ Er gebeuren gekke dingen op de vastgoedmarkt ! ”
In de media hoor je het vaker en vaker en op sociale media doen soms de gekste verhalen de ronde van misnoegde kandidaat-kopers... de residentiële vastgoedmarkt werd na de lockdown stevig wakker geschud.