Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

Momentum Vastgoed is een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de Limburgse vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor en door deze ingrediënten te mixen, weten wij "momentum" te creeëren rond ieder onroerend goed.

De bezielers van dit vastgoedkantoor weten u als geen ander wegwijs te maken en te begeleiden in het inmiddels complexe vastgoedlandschap.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsvastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer en heeft u nood aan een aankoopmakelaar of vastgoedcoach? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies? 

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Wijzelf behandelen ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak van A tot Z, zonder tussenpersonen en dit altijd met de puntjes op de i.
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend voor al uw vragen en wij helpen u graag verder! 

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

 

Nieuws

Vacature erkend vastgoedmakelaar Momentum Vastgoed
13-04-2022
VACATURE: Ervaren erkend-vastgoedmakelaar regio Limburg
Do you breathe real estate and are you ready to enter the market with unseen momentum? Are you the one who’s going to make our team even better? We are hiring! Who are we? Momentum Vastgoed is een huiselijk, hands-on en no-nonsense vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt. Het wordt bezield door Vincent Van Assche en Kirsten Simonaitis, beide gepassioneerde en ervaren erkend-vastgoedmakelaars. Samen hebben zij een ijzersterke juridische achtergrond en zijn ze geboren verkopers. Ze creëren voor hun klanten keer op keer het momentum om zo succesvol mogelijk te bemiddelen in een verkoop en gelijktijdig de koper bij te staan in een zorgeloos koopproces.
Nieuws - news - Momentum Vastgoed
10-02-2022
Wijzigingen EPC van kracht op 1 april 2022
Recent waren er opnieuw een aantal belangrijke veranderingen rond het EPC. Sinds 1 januari 2022 mag je bijvoorbeeld bij verkoop enkel nog EPC’s gebruiken uit 2019 of recenter. Goed nieuws kwam er in de vorm van de mededeling dat de EPC-score niet langer vermeld moet worden op immoborden. Daarnaast liggen er op korte termijn nog een aantal andere wijzigingen in het verschiet. Ondertussen weten we met zekerheid dat die op 1 april 2022 van kracht worden. Vanaf dan zal er ook een EPC nodig zijn (1) als er geen publiciteit wordt gemaakt, (2) bij het vestigen van een erfpacht en (3) voor het vestigen van een opstalrecht. Er is geen bijzondere overgangsregeling voorzien. Voor lopende transacties zal men dus evengoed een EPC moeten laten opmaken. Lees onderaan verder.
Momentum_Vastgoed__Hasselt__Genk__Diepenbeek__immo__vastgoedmakelaar__vastgoedkantoor__gratis_schatt
16-02-2021
BIG NEWS !
Ook in 2021 zijn wij helemaal klaar voor een hands-on en no-nonsense jaar! Klaar voor 'the next step' en om meer momentum te creëren, dit met een aangekocht bedrijfspand voor Momentum Vastgoed in Hasselt! To be continued…