Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

We zijn een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement of ander vastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies?

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend, en wij helpen u graag verder!

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

Nieuws

03-10-2020
“ Er gebeuren gekke dingen op de vastgoedmarkt ! ”
In de media hoor je het vaker en vaker en op sociale media doen soms de gekste verhalen de ronde van misnoegde kandidaat-kopers... de residentiële vastgoedmarkt werd na de lockdown stevig wakker geschud.
11-05-2020
We're back in business!
Beste klanten, Ons land lag de afgelopen weken stil door het coronavirus covid-19. Wij zijn blij dat we onze activiteiten terug mogen hernemen en zijn er klaar voor om dit op een zo veilig en vlot mogelijke manier te doen!
Momentum Vastgoed - samen tegen corona
17-03-2020
Samen tegen corona !
Beste klanten, Wegens het coronavirus covid-19, zijn wij genoodzaakt om de veiligheid en gezondheid van onszelf en iedereen waar we mee in contact komen, te bewaren. Wij sluiten daarom de deuren tot zo lang dit nodig mocht zijn, doch zijn telefonisch en per mail steeds bereikbaar zoals voordien. Het zijn rare tijden voor ons allemaal, maar dit virus mag ons niet klein krijgen. Reden genoeg dus om allemaal als individu onze verantwoordelijkheid te nemen. Stay safe & healthy !