Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

Momentum Vastgoed is een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de Limburgse vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor en door deze ingrediënten te mixen, weten wij "momentum" te creeëren rond ieder onroerend goed.

De bezielers van dit vastgoedkantoor weten u als geen ander wegwijs te maken en te begeleiden in het inmiddels complexe vastgoedlandschap.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsvastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer en heeft u nood aan een aankoopmakelaar of vastgoedcoach? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies? 

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Wijzelf behandelen ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak van A tot Z, zonder tussenpersonen en dit altijd met de puntjes op de i.
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend voor al uw vragen en wij helpen u graag verder! 

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

 

Panden in de kijker

Nieuws

Vacature vastgoedbediende - Office Manager - Momentum Vastgoed
09-04-2024
VACATURE: Fulltime vastgoedbediende - Office Manager
Do you love real estate and are you the friendly voice who welcomes every customer? Are you the administrative concrete to our team? Are you the one who’s going to make our team even better? Who are we? Momentum Vastgoed is een hands-on en no-nonsense vastgoedkantoor met een beheersbare portefeuille, gesitueerd in Hasselt. Als boetiekkantoor willen we aan ieder dossier onze volle aandacht kunnen schenken. We kiezen voor complete ontzorging en begeleiding van a tot z in de bemiddeling bij verkoop, verhuur en rentmeesterschap. Wat onze portefeuille betreft, situeren we ons in het midden- tot topsegment van de residentiële markt.
06-02-2024
Ook dit jaar de Top Pro badge van Trust Local
Hoera voor onze topscore ! Voor het derde jaar op rij hoort Momentum Vastgoed bij de beste vastgoedmakelaars op Trustlocal met een score van 9,7/10. Dit wordt gebaseerd op het aantal reviews van het afgelopen jaar. Met veel trots tonen we dan ook onze Pro badge, maar even trots zijn we ook op onze "five stars" op Google waar we 4,9/5 scoren. Om op deze manier ook waardering te krijgen met enkel echte reviews: daar kunnen we alleen maar super dankbaar voor zijn ! Het is geweldig om te zien dat onze inzet en toewijding vruchten afwerpen en dat onze klanten tevreden zijn met hun ervaring. Jullie feedback betekent veel voor ons en we blijven ernaar streven om al onze klanten de best mogelijke service te bieden en samen verder Momentum te blijven creëren. We love what we do, thank you lovely clients for your support ! #Trots #Dankbaar #Klanttevredenheid #Teamwork #Vastgoedframily #Momentum
Vastgoedconsulent - Sven Verlaak - Momentum Vastgoed
11-09-2023
A BIGGER DREAMTEAM !
Met veel trots stellen wij ons nieuwste team-member voor! Welkom Sven Verlaak! We zijn trots om zo een toffe en gemotiveerde vastgoedprofessional toe te mogen voegen aan onze vastgoed-framily! Wil je meer over Sven te weten komen? Lees hier meer over hem: