GENK

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Genk

Wonen in de stad Genk

Wat zijn de troeven van de stad Genk en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Betaalbaar wonen in Genk

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa, appartement, studio, penthouse: het vastgoedaanbod in Genk is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Genk in groot aanbod terug. 

Een stad die veel te bieden heeft

Groen

In Genk vind je 1.100 hectare bos terug en vele groene openenbare domeinen waar naar hartenlust in gewandeld kan worden. Denk maar aan het Molenvijverpark bij het Heempark, de mijnterrils van Winterslag en Waterschei, het domein Bokrijk, de Maten in Termien, enz... In de Kattevennen vind je de Genkse toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen: het enige nationale park in Vlaanderen met een oppervlakte van 12.000 hectare bos en heide. Dit gebied strekt zich vooral uit over de oostelijke gemeenten (As, Bilzen, Bree, Dilsen-Stokkem, Genk, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Oudsbergen en Zutendaal) en omvat uitgestrekte dennenbossen die worden afgewisseld met knappe heide, grote waterplassen en hoge toppen met de mooiste vergezichten. 

Ontspanning

In Genk ontspanning en cultuur troef. Klinken "La Biomista" of "Studio Pieter Stockmans" je bekend in de oren? Je vind ze beide in stad Genk! De kleine ontdekker haalt zijn hartje op in Cosmodrome Kattevennen of tijdens een echte expeditie naar het mijnverleden op de site van de C-Mine (die overigens ook een mooi cultuurprogramma aanbiedt en waar je op dezelfde site, de euroscoop en het verhuur van vespa's terug vindt). Sportievelingen en sportliefhebbers vinden hun gading wellicht in het sportingenk-park, in Bokrijk bij “Fietsen door het water” of op de mijnterrils van Winterslag en Waterschei (Thor Park) waar men trouwens ook vlakbij de Luminus Arena van KRC-Genk treft! Zelfs golf is er mogelijk (zowel voor de amateur als de "pro") en dit op het gevarieerd parcours van golfclub "Spiegelven", vlakbij de grens met Zutendaal. 

Genieten van het leven dichtbij de stad

Kies je liever voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je liever met het bruisende stads- of wijkleven? Beide zijn mogelijk in de stad Genk. In iedere wijk van de stad vind je wel een dorpskern met de nodige voorzieningen binnen handbereik. 

Hippe en knappe boetieks, barretjes, restaurants en bistros zijn talrijk aanwezig in stad Genk, niet alleen in het stadscentrum met verschillende in- en outdoor shoppingcentra, ook de handelsharten van de mijncités werden doorheen de jaren getransformeerd, zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit en charme van het multiculturele.

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Genk? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Genk en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !