Kirsten Simonaitis

Bestuurder

Erkend-Vastgoedmakelaar

BIV 513.677

Kirsten proefde in 2011 voor het eerst van de boeiende wereld van het vastgoed, toen ze na haar studie rechtspraktijk, als administratieve en commerciële duizendpoot werkervaring opdeed in een vastgoedkantoor gevestigd te Heusden-Zolder.


Daarna verdiepte ze zich meer in het juridische aspect van de vastgoedwereld tijdens haar job als notarieel medewerker op een groot notariaat in het Genkse.

Nadien onderbouwde ze haar vastgoedkennis verder middels onder andere een opleiding als vastgoedexpert

Dat Kirsten haar grote passie in het vastgoed zou vinden, stond in de sterren geschreven.
Als klein meisje kreeg ze al het goede voorbeeld van haar mama, die in de wereld van vastgoed en immobiliën ook haar sporen verdiende.  

Toen ze in 2015 bij een groter immokantoor in Hasselts startte, met werkregio over heel Limburg, werd echter duidelijk dat deze energieke jongedame het ondernemen meer in zich had dan dat ze zelf dacht.
'Vastgoed heeft men in de genen' zegt men wel eens. Bij Kirsten is dat niet anders.
De stap wagen als zelfstandig vastgoedmakelaar in 2019 was dan ook voor velen geen verrassing, maar eerder een evidentie.
Kirsten is een graag geziene, goedlachse jongedame met het 'Genkse' hart op de juiste plaats. In haar, eerder beperkte, vrije tijd kan je Kirsten vooral terugvinden in het gezelschap van vrienden in een goed restaurant of op sportief gebied in een pilatesles, op een padelplein of al fietsend op haar mountainbike in een Limburgs bos.
Bezig zijn, betekent voor Kirsten nu eenmaal ontspanning.


Kirsten heeft de zeldzame eigenschap van rust te kunnen brengen in de complexe en constant evoluerende wereld van de bemiddeling tussen mensen en hun vastgoed. Jong van geest, maar met al tonnen ervaring en kennis, maken van Kirsten een topper in haar vak.

Heeft u vragen of nood aan advies over vastgoed, spring gerust binnen in de Thonissenlaan 18/2 te Hasselt.
Kirsten en de koffie (of champagne) staan al klaar !