HASSELT

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Hasselt

Wonen in de stad Hasselt

Wat zijn de troeven van de stad Hasselt en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Ruim aanbod

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa, appartement, studio, penthouse: het vastgoedaanbod in Hasselt is zeer divers en ruim!

Hasselt - Een stad die veel te bieden heeft

Groen

In Hasselt vind je ondanks dat het een grootstad is ook voldoende groen terug, denk maar aan de Herkenrodebossen, het Domein Kiewit, de Japanse tuin, enzoverder. 

Ontspanning

In Hasselt ontspanning en cultuur troef. Klinken het "modemuseum, "jenevermuseum" en verschillende "ontdekkingsroutes" (architectuur-, streetart-, kunst-, mode-, smaakroutes,...) je bekend in de oren? Je vindt deze buitengewone ervaringen allemaal in de stad Hasselt terug! De kleintjes halen hun hartje op in Plopsa indoor of in het trampolinepark Jump Square. Sportievelingen en sportliefhebbers vinden hun gading wellicht in het avonturenpark Kiewit, zwembad "Kapermolen" of het skatepark. Ook de feestvierders komen in deze stad zeker aan hun trekken dankzij de gekende discotheek Versuz, alsook door het grote aanbod aan toffe danscafés in het centrum. 

Genieten van het leven dichtbij de stad

Kies je voor wonen in een rustige, residentiële buurt of net niet en connecteer je liever met het bruisende stadsleven dat Hasselt rijk is? Beide zijn mogelijk! Rondom de stad, in de kernen van deelgemeenten Rapertingen, Sint-Lambrechts-Herk, Stevoort, Kermt, Stokrooie, Kiewit en Kuringen vind je telkens wel een uitgebreid aanbod aan alle nodige voorzieningen binnen handbereik. 

Het stadscentrum van Hasselt herbergt naast een prachtige, oude binnenstad een groot aanbod aan kruidenierszaken en handelszaken waar nog echte ambacht wordt geleverd, hippe barretjes, toprestaurants, knappe bistros enzoverder... Voor de hipsters en modefanaten is er ook veel te proeven! Hasselt is vele smaakvolle en gezellige kleding- en interieurboetieks en conceptstores rijk en wordt dan ook met reden de 'stad van de smaak’ genoemd. Een goede mix van shoppen en wonen werd zo bijvoorbeeld ook doorgetrokken naar Quartier Bleu, waar je tegelijk ook van het goede weer kan genieten aan het water.

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Hasselt? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Hasselt en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !