HOUTHALEN-HELCHTEREN

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Houthalen-Helchteren

Wonen in de gemeente Houthalen-Helchteren

Wat zijn de troeven van de gemeente Houthalen-Helchteren en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Betaalbaar wonen 

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Houthalen-Helchteren is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Houthalen-Helchteren in groot aanbod terug. 

Een gezellige, centraal gelegen gemeente

Houthalen-Helchteren is gelegen tussen de Limburgse steden Heusden-Zolder en Genk en is een ideale uitvalsbasis.

Groen en ontspanning

In Hengelhoef vind je toegang naar natuurgebied Hengelhoef, Kelchterhoef zelf en de nabij gelegen heidegebieden "De Teut" en "Ten Haagdoornheide" (bij 'De Wijers'), waar je in alle rust kan genieten van leuke wandelingen / fietstochten en de kids vrij en veilig in openlucht kunnen spelen.  Ook in de zomer, waterpret verzekerd in 'De plas' te Kelchterhoef of in de tropische zwembaden van recreactieparken Hengelhoef en Molenheide. In deze recreatiedomeinen kunnen de kleinsten ook genieten van veel indoor-speelplezier. Deze groene gemeente biedt ontzettend veel ruimte voor een fervente jogger of fietser. Zelfs golf is er mogelijk en dit in één van de mooiste golfclubs in België: 'Royal Limburg Golf'. Mag het wat minder sportief? Een bezoek brengen aan het merkwaardige kasteel Brouwerij Ter Dolen is ook altijd de moeite waard.

Leven

Kies je liever voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je liever met het bruisende stads- of wijkleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Houthalen-Helchteren. Het handelshart van de oude mijncité werd doorheen de jaren getransformeerd naar een gezellig centrum, zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit en charme van het multiculturele. 

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Houthalen-Helchteren? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Houthalen-Helchteren en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !