DIEPENBEEK

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Diepenbeek

Wonen in de gemeente Diepenbeek

Wat zijn de troeven van de gemeente Diepenbeek en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Betaalbaar wonen in Diepenbeek

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Diepenbeek is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Diepenbeek in groot aanbod terug. 

Een gezellige, centraal gelegen gemeente

Diepenbeek is gelegen tussen Limburgse grootsteden Hasselt en Genk en een ideale uitvalsbasis. De gemeente ontwikkelt zich de laatste jaren meer en meer op toeristisch vlak en is ondertussen een gekende startplaats voor de vele bloesemritten door het Haspengouws landschap. Klinkt het "vijverkafee" je bekend in de oren? Jong en oud genieten hier zowel in winter als zomer van een gezellige dag of avond. Kinderen halen hun hartje op in speeltuin "Demerstrand", waar eveneens een mooi wandelgebied te vinden is. 

Kies je liever voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je graag met het bruisende dorpsleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Diepenbeek. In het centrum vind je de nodige voorzieningen binnen handbereik en daarbuiten betreed je vaak een oase aan rust. Gezellige winkels, leuke restaurants en bistros zijn talrijk aanwezig in Diepenbeek.

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner in Diepenbeek

Verhuis- of investeringsplannen binnen Diepenbeek? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Diepenbeek en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !