Gert Vandebosch

Stagiair vastgoedmakelaar

BIV 517.071

Sinds 2019 kreeg Gert de microbe van de vastgoedwereld steeds meer te pakken. Vanuit zijn eigen bouwproject ervaarde hij van op de eerste rij de uitdagingen in deze boeiende business, verdiepte hij zich verder uitvoerig in deze materie en leerde hij de Hasseltse -en Haspengouwse vastgoedmarkt grondig kennen.

Professioneel gezien startte hij zijn vastgoedcarrière met de verkoop van sleutel-op-de-deur woningen in de nieuwbouwsector. Een tijd later kruiste hij, toeval of niet… het pad van Momentum Vastgoed tijdens een bezichtiging in zijn zoektocht naar een eigen woning. Bij ons vond hij naar eigen zeggen veel waarden terug die hij zelf ook belangrijk vindt, zoals professionaliteit, kennis, authenticiteit en wederzijds vertrouwen. 

Enige tijd later, na het realiseren van zijn eigen droomwoning nam hij de beslissing om de liefde en passie voor vastgoed concreter te maken door zijn erkenning als BIV-vastgoedmakelaar na te streven. Gert kijkt er samen met ons naar uit om u bij te staan in de begeleiding van uw vastgoedtransacties

Gert houdt van lekker uit gaan eten en compenseert dat door regelmatig te gaan sporten: lopen, tennissen of snowboarden geven hem veel energie en een frisse geest. Reizen doet hij ook graag, het liefst naar zoveel mogelijk verschillende plekken. Al betrapt hij zich er zelf op dat hij ook daar de bordjes “te koop” tot in detail bestudeert om te analyseren hoe de vastgoedmarkt elders werkt.

Gert is zowel in zijn vrije tijd als in zijn professionele leven gedreven en gepassioneerd, maar blijft nuchter en oprecht. Voor een professionele aanpak en een correcte service bent u bij hem aan het juiste adres! 

Gert kent de regio Midden en Zuid-Limburg inmiddels als zijn broekzak. 

Heb je dus vragen of nood aan advies over vastgoed, spring gerust binnen op de Thonissenlaan 18/2 te Hasselt of mail naar [email protected].