Vincent Van Assche
Bestuurder

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 509.465

Vincent zette 12 jaar geleden de eerste stappen in de vastgoedwereld en ontpopte zich al snel tot een top vastgoedmakelaar van residentieel vastgoed en nieuwbouw.
Sinds 2010, maakte Vincent deel uit van een aantal grote spelers op de Limburgse vastgoedmarkt en deed hier dan ook de nodige ervaring op.

Vastgoed bleek niet alleen een microbe, maar ook echt liefde op het eerste gezicht. 

Het behalen van zijn BIV-nummer om als erkend vastgoedmakelaar zijn carrière naar een hoger punt te tillen, werd al snel een realiteit. Met glans slaagde hij hierin en raakte méér dan ooit verknocht aan de job als vastgoedmakelaar.

Met dit energieke en positieve gevoel als drijvende kracht, groeide de ambitie om een eigen vastgoedkantoor op te richten in Hasselt. Eentje waar de Limburgse markt écht nood aan blijkt te hebben. Een hands-on en strategisch immokantoor waar de klant en méns op de eerste plaats komen.
Een vastgoedkantoor waar een belofte, waarheid wordt. 
Begin 2019 waagde hij de stap en dat betekende de geboorte van Momentum Vastgoed. 

Als geboren Hasselaar kon je deze, spontane en altijd goedlachse dertiger, in een vorige leven tegenkomen op het ijs voor een ijshockey-match of op de skipiste met een snowboard aan de voeten. Vincent houdt van uitdagingen, kan tegen een stootje , en geeft zich nooit zomaar gewonnen. Vandaag vind je hem in zijn vrije tijd terug in de fitness of op de dansvloer, waar hij zijn energie kwijt kan op de klanken van de Cubaanse salsa.

Binnen de vastgoedsector en immobiliën is hij ondertussen in Hasselt, Limburg en omstreken een vaste waarde. Hij kent de regio als zijn broekzak. 
Heb je dus vragen of nood aan advies over vastgoed, spring gerust binnen op de Thonissenlaan 18/2 te Hasselt.
Vincent en de koffie (of champagne) staan al klaar !