WELLEN

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Wellen

Wonen in de gemeente Wellen

Wat zijn de troeven van de gemeente Wellen en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Ruim aanbod

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Wellen is zeer divers en ruim!

Een gezellige, centraal gelegen gemeente

Wellen is zuidelijk gelegen tussen Limburgse grootsteden Hasselt en Sint-Truiden en is een ideale uitvalsbasis.

Groen en ontspanning

In Wellen is het heerlijk wandelen in de twee natuurgebieden de Grote Beemd in het noorden en de Broekbeemd in het zuiden, waar je de velden met bloesems doorkruist in Vrolingen en Herten. Pittoreske dorpsblikken en weidse panorama's troef hier. De haspengauwse landschappen, stroopstokerij, kasteel Trockaert enzovoort dragen bij aan het groene en gezellige karakter van. deze gemeente. 

 

Leven

Kies je voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je graag met het bruisende dorpsleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Wellen. In het centrum vind je de nodige voorzieningen binnen handbereik en daarbuiten betreed je vaak een oase aan rust. 

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Wellen? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Wellen en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !