VASTGOED VERKOOP

Een eigendom verkopen is vandaag niet meer zo eenvoudig. 

Een correcte verkoopprijs van uw eigendom bepalen is niet noodzakelijk gelijk aan de waardebepaling van uw woning. Een correcte prijs bepalen voor uw vastgoed, vereist een volledige kennis van de vastgoedmarkt inclusief haar veranderingen en prijzen. 

Het te koop stellen van uw woning, appartement (of andere eigendom) die onmiddellijk een zo breed mogelijk en juist kooppubliek aantrekt, vraagt om een strategische aanpak. 

Een waterdichte verkoops-deal, die stipt en nauwgezet wordt gesloten, vergt administratief en juridisch dan ook weer de nodige deskundigheid.  

Een vastgoedmakelaar die met zijn beide voeten, dag in dag uit in de vastgoedmarkt staat, die de nodige ervaring heeft in al deze aspecten, die weet waar hij mee bezig is en waarover hij spreekt.. Die vindt u bij “Momentum Vastgoed”.

U wenst uw eigendom te verkopen met een partner die een unieke en strategische manier van werken hanteert en die u resultaat garandeert? 

Let's meet !

Momentum vastgoed is uw betrouwbare partner voor de verkoop van uw woning en ander vastgoed.

Een eerste gesprek is bij Momentum vastgoed helemaal vrijblijvend. Kiest u om met ons in zee te gaan en behalen wij het beloofde resultaat niet?  Dan kost het u geen cent.

Wij nemen dit risico omdat wij weten dat we aan de verwachtingen zullen voldoen. 

GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN