Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

We zijn een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement of ander vastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies?

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend, en wij helpen u graag verder!

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

Nieuws

Opinie__Momentum_Vastgoed__Vastgoedmakelaar__Hasselt__Genk__Limburg
05-11-2019
“Rechtstreeks te koop bij eigenaar!”
Vaak worden advertenties voor vastgoed voorzien van de, op het eerste zicht interessante, titel: ‘Rechtstreeks te koop bij eigenaar’. Met veel tromgeroffel probeert men op die manier de indruk te wekken dat de koper op deze manier een goede (lees: goedkope) zaak kan doen, want: er is natuurlijk geen professionele makelaar bij betrokken… en een professionele makelaar kost geld. Om deze misvatting uit de wereld te helpen en mede uit onze beroepservaring, hebben wij besloten hieraan enige nuancering te geven door middel van dit opiniestuk.