Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

Momentum Vastgoed is een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de Limburgse vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor en door deze ingrediënten te mixen, weten wij "momentum" te creeëren rond ieder onroerend goed.

De bezielers van dit vastgoedkantoor weten u als geen ander wegwijs te maken en te begeleiden in het inmiddels complexe vastgoedlandschap.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsvastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer en heeft u nood aan een aankoopmakelaar of vastgoedcoach? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies? 

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Wijzelf behandelen ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak van A tot Z, zonder tussenpersonen en dit altijd met de puntjes op de i.
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend voor al uw vragen en wij helpen u graag verder! 

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

 

Panden in de kijker

Nieuws

Vastgoedconsulent - Sven Verlaak - Momentum Vastgoed
11-09-2023
A BIGGER DREAMTEAM !
Met veel trots stellen wij ons nieuwste team-member voor! Welkom Sven Verlaak! We zijn trots om zo een toffe en gemotiveerde vastgoedprofessional toe te mogen voegen aan onze vastgoed-framily! Wil je meer over Sven te weten komen? Lees hier meer over hem:
28-06-2023
De zomer niet ideaal om je eigendom te verkopen ?!
De zomer niet ideaal om je eigendom te verkopen ?! De zomer is in volle gang en terwijl de meeste mensen genieten van de warme temperaturen en de startende vakantie, is het ook een topperiode om je eigendom te verkopen. Hoewel velen geloven dat het voorjaar de beste tijd is om te verkopen, biedt de zomer tal van voordelen die de verkoop van je huis kunnen stimuleren. Enkele redenen waarom de zomer het ideale seizoen kan zijn om je eigendom op de markt te brengen?
Te - koop - villa - huis  - woning - residentieel wonen - Limburg - momentum vastgoed  - immo - vast
16-05-2023
3 goede redenen waarom je nu best je eigen woning / eigendom koopt
3 goede redenen waarom je nu best je eigen woning / eigendom koopt Het kopen van een eigen woning is een belangrijke mijlpaal in het leven van veel mensen. Het bezitten van onroerend goed biedt talloze voordelen, zowel op financieel als op persoonlijk vlak. Als je twijfelt of dit het juiste moment is om een woning te kopen, zijn hier drie goede redenen waarom nu een gunstige tijd kan zijn om de sprong te wagen...