CASCO HANDELSGELIJKVLOERS VAN 170 M2 (+ OPTIONEEL 2 ONDERGR. AUTOSTANDPL.) TE KOOP OP DROOMLOCATIE TE HASSELT (ZUIDZICHT) !

Handelspand voor € 475.000

Scheepvaartplein 1/0.Z, 3500 Hasselt
Ref: MV64-1
2077m2 grondopp.
Bouwjaar: 2018

Omschrijving

CASCO HANDELSGELIJKVLOERS VAN 170 M2 (+ OPTIONEEL 2 ONDERGR. AUTOSTANDPL.) TE KOOP OP DROOMLOCATIE TE HASSELT (ZUIDZICHT) !

Gelegen in het klassevolle wooncomplex “residentie Zuidzicht”, vinden we deze casco, gelijkvloerse handelsruimte terug met een oppervlakte van circa 170 m2. In residentie Zuidzicht komen ruimte en een overvloed aan luxe samen.

Deze Hasseltse toplocatie is ondertussen welbekend en combineert het beste van de stad: het water met gezellige restaurants en trendy terrassen, hippe winkels en een prachtige architectuur. U begrijpt het wel: hier gebeurt het!
Een zeer vlotte bereikbaarheid naar en uit de stad worden hier bovendien gegarandeerd.

De hoge ramen langs 2 zijden, zorgen voor een zee aan daglicht in deze ruimte. Het handelspand is te betreden langs het Scheepvaartplein en beschikt tevens over een toegang naar de gemeenschappelijke inkomhal van ‘residentie Zuidzicht’, waardoor de ondergrondse parkeergarage via lift en trap bereikbaar is. Optioneel, kunnen bij dit handelsgelijkvloers 2 ondergrondse autostaanplaatsen (op niveau -1 en op niveau -2) aangekocht worden (prijsinfo op ons kantoor te verkrijgen). Het voorliggende pad (tot zover als de overdekking van het bovenliggende terras rijkt) zou ook dienst kunnen doen als terras. Een mooie surplus is het feit dat dit pand zuidelijk georiënteerd is en het aan een knap plein grenst, ideaal om eens van de gelegenheid gebruik te maken en een leuk evenement te organiseren, vlak aan de deur.

Duurzaamheid en slim gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen (zeer goede isolatie en luchtdichtheid) staan naast een sterk staaltje architectuur hier centraal en zorgen alvast mee voor lagere energiefacturen.

Een waaier aan mogelijkheden of bestemmingen zijn hier mogelijk: handel en alle mogelijke beroepsactiviteiten (bank, kantoor, diensten, openbare dienstverlening, etc...). Horeca is toegelaten mits toelating van de algemene vergadering van mede-eigenaars én op voorwaarde dat dit horeca-concept geen afbreuk doet aan de standing van het gebouw.

Kortom vindt u hier een handelszaak waar het ruimtelijke en tegelijkertijd exclusieve karakter centraal staan. Bent u de ondernemer die dit handelsgelijkvloers op toplocatie naar waarde weet in te schatten?

Een vraag naar meer info of graag een bezichtiging gewenst? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be!

Gelijkvloers

Handelsgelijkvloers 170 m² Casco-ruimte (U-vormig) - zie bijgevoegd plan.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Prijs € 475.000,00
Provisietekst Geschatte notariskosten bij aankoop handelspand: € 52.000,00
Vrij op bij akte na betaling
Bebouwing halfopen
Bouwjaar 2018
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 2077 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 170 m²
Handelsoppervlakte 170 m²
Aantal gevels 3
Type dak Plat dak
Kadastraleafdeling 7
Kadastralesectie G
Perceelnummer 288/Z
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt