Kirsten Simonaitis
Stagiair-VastgoedmakelaarKirsten proefde in 2011 voor het eerst van de boeiende wereld van het vastgoed, toen ze na haar studie rechtspraktijk,
als administratieve en commerciële duizendpoot werkervaring opdeed in een vastgoedkantoor te Heusden-Zolder. 

Daarna verdiepte ze zich meer in het juridische aspect van de vastgoedwereld, dankzij haar job als notarieel medewerker op een groot notariaat in het Genkse
en onderbouwde ze haar interesse in vastgoed verder, door een avondstudie als vastgoedexpert

Dat Kirsten haar grote passie in het vastgoed zou vinden, stond in de sterren geschreven.
Als klein meisje kreeg ze al het goede voorbeeld van haar mama, die in de wereld van vastgoed en immobiliën ook haar sporen verdiende.  

Toen ze 4 jaar geleden bij een immokantoor in het Hasseltse startte, werd echter duidelijk dat deze energieke jongedame het ondernemen meer in zich had dan dat ze zelf dacht.
'Vastgoed heeft men in de genen' zegt men wel eens. Bij Kirsten is dat niet anders.
De stap wagen als zelfstandig vastgoedmakelaar was dan ook voor velen geen verrassing, maar eerder een evidentie.
Kirsten is een graag geziene, goedlachse jongedame met het 'Genkse' hart op de juiste plaats. In haar, eerder beperkte, vrije tijd kan je Kirsten vooral terugvinden in het gezelschap van vrienden. Met mensen bezig zijn, betekent voor Kirsten nu eenmaal ontspanning.

Kirsten heeft de zeldzame eigenschap van rust te kunnen brengen in de complexe en constant evoluerende wereld van de bemiddeling tussen mensen en hun vastgoed. Jong van geest, maar al tonnen ervaring, maken van Kirsten een topper in haar vak.

We zijn dan ook blij haar in ons team te mogen verwelkomen!