Nieuws

Momentum_Vastgoed__Hasselt__Genk__Diepenbeek__immo__vastgoedmakelaar__vastgoedkantoor__gratis_schatt
16-02-2021
BIG NEWS !
Ook in 2021 zijn wij helemaal klaar voor een hands-on en no-nonsense jaar! Klaar voor 'the next step' en om meer momentum te creëren, dit met een aangekocht bedrijfspand voor Momentum Vastgoed in Hasselt! To be continued…
21-12-2020
Verlofperiode
Beste klant, ons kantoor zal gesloten zijn van 24/12 t.e.m. 03/01. Wij blijven evenwel bereikbaar per mail. Wij wensen u een zalig, warme kerst en een gezond en buitengewoon ‘normaal’ 2021 ! Team Momentum Vastgoed
03-10-2020
“ Er gebeuren gekke dingen op de vastgoedmarkt ! ”
In de media hoor je het vaker en vaker en op sociale media doen soms de gekste verhalen de ronde van misnoegde kandidaat-kopers... de residentiële vastgoedmarkt werd na de lockdown stevig wakker geschud.
11-05-2020
We're back in business!
Beste klanten, Ons land lag de afgelopen weken stil door het coronavirus covid-19. Wij zijn blij dat we onze activiteiten terug mogen hernemen en zijn er klaar voor om dit op een zo veilig en vlot mogelijke manier te doen!
Momentum Vastgoed - samen tegen corona
17-03-2020
Samen tegen corona !
Beste klanten, Wegens het coronavirus covid-19, zijn wij genoodzaakt om de veiligheid en gezondheid van onszelf en iedereen waar we mee in contact komen, te bewaren. Wij sluiten daarom de deuren tot zo lang dit nodig mocht zijn, doch zijn telefonisch en per mail steeds bereikbaar zoals voordien. Het zijn rare tijden voor ons allemaal, maar dit virus mag ons niet klein krijgen. Reden genoeg dus om allemaal als individu onze verantwoordelijkheid te nemen. Stay safe & healthy !
Momentum Vastgoed 1 jaar
10-03-2020
Sip sip hooray!
Op 11 maart 2019 maakte Momentum Vastgoed zich sterk een nieuwe, frisse en vooral klantgerichte wind door het Limburgs vastgoedlandschap te laten waaien. Belofte maakt schuld. Vandaag bestaat Momentum Vastgoed 1 jaar! Met een glaasje bubbels in de hand durven we met enige trots terugblikken op enkele cijfers: 12 maanden hard werken en resultaten boeken; 64 warme aanbevelingen krijgen; 47 succesverhalen creëeren; en het allerbelangrijkste… circa 200 kopers en verkopers gelukkig mogen maken. Bij deze, cheers op jullie, onze klanten, sympathisanten, fans en ambassadeurs! In de toekomst houden we ons aan onze allereerste belofte, want iedere eigendom verdient Momentum!
Opinie__Momentum_Vastgoed__Vastgoedmakelaar__Hasselt__Genk__Limburg
05-11-2019
“Rechtstreeks te koop bij eigenaar!”
Vaak worden advertenties voor vastgoed voorzien van de, op het eerste zicht interessante, titel: ‘Rechtstreeks te koop bij eigenaar’. Met veel tromgeroffel probeert men op die manier de indruk te wekken dat de koper op deze manier een goede (lees: goedkope) zaak kan doen, want: er is natuurlijk geen professionele makelaar bij betrokken… en een professionele makelaar kost geld. Om deze misvatting uit de wereld te helpen en mede uit onze beroepservaring, hebben wij besloten hieraan enige nuancering te geven door middel van dit opiniestuk.