A bigger dreamteam!

TROMGEROFFFEL !

Met veel plezier stellen wij ons nieuwste teamlid voor: welkom Sien Conard !

We zijn trots om deze capabele, hands-on en gedreven paralegal toe te mogen voegen aan onze vastgoed-framily! Dankzij Sien als Office Manager bij Momentum Vastgoed, worden onze klanten geserviced tot het hoogste niveau

Wil je meer over Sien te weten komen? Lees hier meer over haar:

Sien Conard - Office Manager

Sien Conard zette haar eerste stappen naar de bruisende vastgoedwereld naar aanleiding van haar studies met professionele bachelors in Rechtspraktijk en Communicatiemanagement. Hierin werd duidelijk dat ze een uitgesproken interesse had in de vastgoedsector en werd dan dan ook bevestigd door een eerste juridische werkervaring als notarieel medewerker binnen een gekend notariaat te Tienen.
Met deze kennis en beroepservaring achter de kiezen, kriebelde de vastgoedmicrobe echter verder en het was voor Sien dan ook een logische volgende stap om haar carrière uiteindelijk verder te zetten in de vastgoedsector.
Met Momentum Vastgoed was het langs beide zijde "love at first sight" en we zijn als kantoor dan ook ontzettend blij dat zo een professionele, vakkundige en hardwerkende medewerker als Sien deel uitmaakt van ons team.
Haar behulpzame en sociale karakter zorgt ervoor dat ze altijd paraat staat om iedereen te ontzorgen en dit is niet anders binnen Momentum Vastgoed. Van mensen bijstaan in één van de belangrijkste sleutelmomenten in hun leven krijgt ze energie.
In haar vrije tijd kan je Sien vrolijk en muzikaal tegenkomen in de lokale muziekschool van Sint-Truiden en de harmonie van Gingelom.

Ze is ook altijd te vinden voor een gezellig etentje en samenzijn met vrienden en familie. Wanneer deze bezige bij nog tijd over heeft, ontspant ze graag door wat te sporten.

Graag tot binnenkort ! 

Schatting Hou me op de hoogte