Magnoliastraat 17, Houthalen-Oost

REF: 6082481

Magnoliastraat 17, 3530 Houthalen-Helchteren

€ 359.000

  • 160 m²
  • 4
  • 1.235 m²
  • 1
HOB MET 4 SLK  OP 12A35CA TE HOUTHALEN-OOST!

Ter hoogte van de Magnoliastraat 17 vinden we deze knappe gelijkvloerse woning terug. De woning is gelegen in een rustige buurt en ligt op een kleine 5 km van de E314. 

In 1981 werd de woning opgericht, maar ze lijkt in weinig opzichten nog op de woning van toen. Ze onderging een grondige renovatie (oa nieuwe keuken, badkamer, hoogrendementsketel, elektriciteit, ramen, buitengevel, plafonds) en zelfs de garage werd helemaal omgetoverd tot een volwaardige hobbyruimte/slaapkamer.

De eigenaar koos voor een kwalitatieve afwerking in elke ruimte. In de keuken kan men bijvoorbeeld enkel toestellen van SMEG terugvinden. Airconditioning in de nachthal en de woonkamer zorgt er voor dat men het op elk moment qua temperatuur goed naar zijn of haar zin heeft.

De woning biedt enerzijds ruimte aan een middelgroot gezin, dat nood heeft aan 4 slaapkamers, maar kan ook interessant zijn voor mensen die geen woning met teveel trapwerk verkiezen. 

Buiten, vinden we een riant terras waar het in de zomer heerlijk tafelen is. De tuin is volledig omheind en van gras voorzien. De oprit biedt plaats voor een 3-tal wagens.

Pluspunten:

- GELIJKVLOERS
- ENERGIEZUINIG
- 4 SLAAPKAMERS
- INSTAPKLAAR

Interesse? Mail ons op info@momentumvastgoed.be voor een afspraak ter plaatse!

Uw expert

Vincent Van Assche

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 359.000
Beschikbaarheid
Onmiddellijk
Kadastraal inkomen
€ 540
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Gemeubeld
nee
Rolluiken
ja
Aansluiting riolering
ja
Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja
Kabeltelevisie
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
160,00 m²
Constructie
Halfopen
Bouwjaar
1981
Renovatiejaar
2016
Staat
Goed
Verdieping(en)
1
Type dak
Zadeldak
Oriëntatie achtergevel
Zuidwest

Terrein

Perceel opp.
1.235,00 m²
Tuin
ja

Energie

EPC
108 kWh/m²
EPC unieke code
20190207-0002130234-RES-1
EPC klasse
B
Type ramen
PVC
Dubbel glas
Thermische onderbreking
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
ja
Telefoonbekabeling
ja

Garages / parking

Buitenparking
3
Fietsstalling
ja

Indeling

Hal
6 m²
Wasplaats
7 m²
Woonkamer
27 m²
Keuken
10 m², Geïnstalleerd
Berging
ja
Opbergruimte
2 m²
Slaapkamers
4
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
11 m²
Slaapkamer 3
8 m²
Slaapkamer 4
16 m²
Badkamers
1
Badkamer
5 m², type: Douche in bad
Toiletten
1
Terras
ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
ja
Voorkooprecht
ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
nee
G-score
A
P-score
A

Downloads

Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren

HOUTHALEN-HELCHTEREN

MOMENTUM VASTGOED - UW MAKELAAR IN HOUTHALEN-HELCHTEREN
Wonen in de gemeente Houthalen-Helchteren
Wat zijn de troeven van de gemeente Houthalen-Helchteren en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?
Betaalbaar wonen
Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Houthalen-Helchteren is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Houthalen-Helchteren in groot aanbod terug.
Een gezellige, centraal gelegen gemeente
Houthalen-Helchteren is gelegen tussen de Limburgse steden Heusden-Zolder en Genk en is een ideale uitvalsbasis.
Groen en ontspanning
In Hengelhoef vind je toegang naar natuurgebied Hengelhoef, Kelchterhoef zelf en de nabij gelegen heidegebieden "De Teut" en "Ten Haagdoornheide" (bij 'De Wijers'), waar je in alle rust kan genieten van leuke wandelingen / fietstochten en de kids vrij en veilig in openlucht kunnen spelen. Ook in de zomer, waterpret verzekerd in 'De plas' te Kelchterhoef of in de tropische zwembaden van recreactieparken Hengelhoef en Molenheide. In deze recreatiedomeinen kunnen de kleinsten ook genieten van veel indoor-speelplezier. Deze groene gemeente biedt ontzettend veel ruimte voor een fervente jogger of fietser. Zelfs golf is er mogelijk en dit in één van de mooiste golfclubs in België: 'Royal Limburg Golf'. Mag het wat minder sportief? Een bezoek brengen aan het merkwaardige kasteel Brouwerij Ter Dolen is ook altijd de moeite waard.
Leven
Kies je liever voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je liever met het bruisende stads- of wijkleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Houthalen-Helchteren. Het handelshart van de oude mijncité werd doorheen de jaren getransformeerd naar een gezellig centrum, zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit en charme van het multiculturele.
Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner
Verhuis- of investeringsplannen binnen Houthalen-Helchteren? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Houthalen-Helchteren en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat.
Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.
In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook!
Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.
Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories!

We breathe real estate, we create momentum !   

Schatting Hou me op de hoogte