Herestraat 115/4, Zonhoven

REF: 6068874

Herestraat 115/4, 3520 Zonhoven

€ 420.000

  • 162 m²
  • 3
  • 2
Vlakbij het centrum van Zonhoven, vinden we aan de Herestraat op huisnummer 115 deze instapklare appartementen terug. Op wandel en/of fietsafstand vind je alle voorzieningen zoals scholen, winkels, banken, restaurants en het openbaar vervoer terug. Op efficiënte wijze bereik je van hieruit de E314, alsook de N74 (verbindingsweg Hasselt - Helchteren). Een te waarderen ligging met andere woorden, voor zowel jong als oud. 

De building dateert initieel uit 1978 maar werd dit jaar in 2023, totaal gerenoveerd. Zo goed als alles (isolatie, elektriciteit, waterleidingen, afvoeren, verwarming met warmtepomp, ventilatiesysteem en zonnepanelen, ramen en deuren, en ruimten van A-Z) in deze appartementen werden vernieuwd. Ze werden in een moderne stijl met landelijke toets afgewerkt en ademen op en top gezelligheid uit. Op de vloeren werd gebruik gemaakt van een knappe keramische parkettegel, in de slaapkamers plaatste men hoogwaardige laminaat. 
De ingrijpende energetische renovaties hebben een strak A-label tot gevolg. Ondanks de grootte van de appartementen dient men dus niet te vrezen voor grote rekeningen!

Op de eerste verdieping vind je eerst een ruime inkomhal met aansluitend het gastentoilet en de berging/wasruimte terug, gevolgd door een eerste badkamer en een riante living met meer dan voldoende plaats voor zit- en eethoek. Daarna tref je de leefkeuken met veel natuurlijke lichtinval dankzij het grote schuifraam, dat toegang biedt naar het terras. De strakke maatkeuken bevat de nodige toestellen (combi-oven, inductiekookplaat en ijskast van het merk BEKO en ZANUSSI) en een tof eiland zijn een echte eye-catcher. 

De riante woonkamer geeft ons via een stijlvolle houten trap toegang tot de tweede verdieping. Hier tref je eerst de nachthal, een extra badkamer en 3 meer dan ruime slaapkamers. 

Het onderhoudsvriendelijke zonneterras geeft de nodige privacy en parkeergelegenheid voor minstens 2 wagens worden hier voor de deur gegarandeerd. Fietsen kunnen opgeborgen worden in de prive tuinberging op het gelijkvloers. In dit geheel dienen enkel nog schilderwerken te gebeuren waarna men klaar is om te verhuizen. Mensen die de voordelen van een appartement willen combineren met de grootte van een huis, vlakbij Zonhoven-centrum met ideale verbindingsmogelijkheden, zijn hier aan het juiste adres. 
 
Interesse om deze parels zelf te komen bewonderen? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be.

Opmerking: u vindt alle wettelijk verplichte documenten op onze website terug onder "downloads".

Uw expert

Vincent Van Assche

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 420.000
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Gemeubeld
nee
Aansluiting riolering
ja
Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
162,00 m²
Bouwjaar
1978
Staat
Nieuw
Verdieping
1
Oriëntatie achtergevel
Noordwest

Terrein

Tuin
nee

Energie

EPC
69 kWh/m²
EPC unieke code
20230621-0002894419-RES-1
EPC klasse
A
Elektriciteitskeuring
ja, conform

Technieken

Elektriciteit
ja

Garages / parking

Garages / parking
nee
Buitenparking
ja

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
2
Terras
ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
ja
Voorkooprecht
ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
nee
G-score
B
P-score
D

Downloads

Zonhoven

Zonhoven

ZONHOVEN

MOMENTUM VASTGOED - UW MAKELAAR IN ZONHOVEN
Wonen in de gemeente Zonhoven
Wat zijn de troeven van de gemeente Zonhoven en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?
Ruim aanbod
Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Zonhoven is zeer divers en ruim!
Een gezellige, centraal gelegen gemeente
Zonhoven is gelegen tussen de Limburgse steden Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en Genk en is een ideale uitvalsbasis.
Groen en ontspanning
Langs startpunten zoals "De Teut" en "Platwijers", betreed je natuurgebied "De Wijers" waar je in alle rust kan genieten van een uniek waterlandschap en wandelparadijs en op een uniek zicht wordt getrakteerd vanuit de 15 meter hoge uitkijkkoren. In openluchtsportcentrum "De Basvelden' kan jong en oud terecht om een resem aan sporten uit te oefenen! Een bezoek brengen aan het merkwaardige kasteel Vogelsanck of wijndomein Sassenbroek is ook altijd de moeite waard. De kleinsten kunnen dan weer op zoek gaan naar nieuwsgierige heksje 'Lotje' in het wandelpark ‘Den Dijk’.
Leven
Kies je voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je graag met het bruisende dorpsleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Zonhoven. In het centrum vind je de nodige voorzieningen binnen handbereik en daarbuiten betreed je vaak een oase aan rust.
Momentum Vasgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner
Verhuis- of investeringsplannen binnen Zonhoven? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Zonhoven en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat.
Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.
In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook!
Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.
Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories!

We breathe real estate, we create momentum !   

Schatting Hou me op de hoogte